Edab Industrilackering AB

Värmlands län

Information

Edab Industrilackering AB hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Eda som är den kommunen där Edab Industrilackering AB finns. I Eda så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Edab Industrilackering AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Edab Industrilackering AB har haft sedan 2009-03-05. Edab Industrilackering AB har funnits sedan och 2009-02-26 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Edab Industrilackering AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Snickarv. 3, 673 32, Charlottenberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0571-20695.

Eda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Edab Industrilackering AB Privat, ej börsnoterat.

Edab Industrilackering AB har idag 556776-3403 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Edab Industrilackering AB

Bolaget ska bedriva industrilackering, lackering av fordon och därmed förenlig verksamhet.

I Edab Industrilackering AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rotheim, Björn som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Rotheim, Björn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Dahlman, Anna Rebecca som är född 1980 och har titeln Suppleant, Dahlman, Anna Rebecca som är född 1980 och har titeln Delgivningsbar person, Svensson, Tommy Jan Åke som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.