Edaco AB

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eda och Edaco AB är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Edaco AB är ett av dem. Statusen för Edaco AB är att Bolaget är aktivt.

Edaco AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-01-10. Det finns flera olika bolag i Värmlands län som är ett stort län. Eda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Edaco AB ska trivas.

Edaco AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15. I Eda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel med tjänster och varor inom områdena mekanisk konstruktion, datastödkonstruktion (CAD), dokumenthantering (PDM), programmering, elinstallation, elautomation, elsvagström och därtill förenlig utrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Edaco AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15.

Idag är Edaco AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eda.

Vill man komma i kontakt med Edaco AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5253352.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Edaco AB är Dahlborg, Bengt Stig Sune som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Björndalen, Britt Elin som är född 1972 och har titeln Suppleant, Backman, Kurt Stefan som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic Fryksdalen AB som är född och har titeln Revisor, .

Edaco AB har 556696-0349 som sitt organisationsnummer.