EDAB Eda Designlack Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Eda finns det ett Aktiebolag som heter EDAB Eda Designlack Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar EDAB Eda Designlack Aktiebolag i Värmlands län. Eda är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1998-11-26 så har EDAB Eda Designlack Aktiebolag varit registrerat. Idag är EDAB Eda Designlack Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Eda.

Vill man komma i kontakt med EDAB Eda Designlack Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Snickarv. 1, 673 32, Charlottenberg. Vi ni istället prata med EDAB Eda Designlack Aktiebolag så kan ni göra det på 0571-20695.

Föremålet för bolagets verksamhet är industrimålning, lackning av fordon samt skylttillverkning, jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Dahlman, Svante Mauritz som är född 1953 och har titeln VD, Dahlman, Svante Mauritz som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Rotheim, Bjorn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Högberg, Tore Bertil Harry som är född 1947 och har titeln Suppleant, Svensson, Tommy Jan Åke som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Dahlman, Svante Mauritz .

EDAB Eda Designlack Aktiebolag har 556563-0117 som sitt organisationsnummer.